Anorexia

Hej.
Idag tänkte vi skriva i nått liknade som vi skrev igår på instagram.

Anorexia är nått som är vanligt nu för tiden. Det är inte nåt man kan hjälpa ibland. Man kan få anorexia för att någon säger till personen att den är tjock eller andra kränkande saker.  Ibland försöker man äta och ibland gör man det inte. Nått som inte alla förstår är att dom försöker äta ibland men att det inte går. Man bara spyr upp det man har ätit. 
Man kan inte hjälpa det alltid. Ibland bara det inte går. 

Om man ska äta när man har anorexia så ska man ta lite åt taget. En tugga av en macka och se om det går bra. Om man känner att det går super kan man ta lite mindre mellan rum men ändå att man tar det försiktigt. ♕♥︎


Hoppas ni mår bra och om ni behöver hjälp så finns vi på kik - Nathatskampen


Kramar♕♥︎Kommentarer:

1 Viktoria :

Hej tjejer!

Hittade er blogg av en slump under tiden som jag sitter och jobbar med ett skolarbete om näthat. Blev väldigt inspirerad när jag skummade igenom era inlägg och ville bara hälsa att jag tycker att ni verkar vara helt fantastiska!

Alla har det jobbigt någon gång under livet, och många unga personer hänger ju idag på internet så jag tycker ni är så duktiga som håller på med den här bloggen! Att våga stå upp för andra personer som behöver hjälp är så modigt och det kommer ni vinna på i längden!

Många kramar från en ny läsare! :)Svar: Åh tack så jätte mycket! ♥︎
Ellen, Elin och Catarina!

Kommentera här: